ABB Dørtelefoner i Carlsberg Byen i København

Dørtelefonsystemet ABB-Welcome falder smukt ind i de nyopførte boliger Scherfig Hus og Købke Hus ude i den nye bydel Carlsberg Byen i København. Systemet er nemt at installere, uden at man skal programmere, fortæller Stefan Jensen fra Lelectric.

På det gamle Carlsberg Bryggeris store areal er der fuld af liv og byggeri overalt. Snart vil nye beboere rykke ind i Scherfig Hus og Købke Hus. De nye boliger ligger midt blandt bryggeriets gamle industribygninger tæt op ad Humlebys historiske rækkehuse.

Dørtelefonsystemet ABB-Welcome falder smukt ind i de nyopførte boliger Scherfig Hus og Købke Hus ude i den nye bydel Carlsberg Byen i København. Systemet er nemt at installere, uden at man skal programmere, fortæller Stefan Jensen fra Lelectric. På det gamle Carlsberg Bryggeris store areal er der fuld af liv og byggeri overalt. Snart vil nye beboere rykke ind i Scherfig Hus og Købke Hus. De nye boliger ligger midt blandt bryggeriets gamle industribygninger tæt op ad Humlebys historiske rækkehuse. Scherfig Hus sender os til sydligere himmelstrøg med klassiske byhuse i smukke douchefarver, kakler ved indgangs- og gennemgangspartierne og udsmykningsgitre, der minder om filigran. ABBWelcome-systemets dørstation falder smukt ind med sin enkle aluminiumsramme og de baggrundsbelyste moduler der automatisk lyser op ved skumring.

- Systemet er nemt, og konfigurationen er let at gå til, når dørstationen skal forbindes med de forskellige lejligheder, fortæller Stefan Jensen, projektleder fra Lelectric, da han står foran dørstationen til én af opgangene på de i alt 104 boliger, der er opkaldt efter den danske forfatter og billedkunstner Hans Scherfig (1905-1979).

Læs mere ved at klikke her.