Referencer

Det gamle musik konservatorie, der er ved at blive bygget om til Nobis Hotel, udførte vi elinstallationer, ABA installationer, varslingsanlæg, PDS installationer, fiber installationer og nød- og panikbelysning. 

Scandic Hotels
Lelectric servicerer Scandic Hotels i hele Danmark. Vi udfører service på ABA-anlæg, på nød- og panikbelysning samt på el-installationer. Herudover har vi været med bag stribevis af ombygninger.

 

"Vi bruger i dag Lelectric på alle Scandic Hotels til el-arbejde og ABA-anlæg. Der er meget reelle, rykker hurtigt ud når vi har brug for dem, og vi har aldrig følt os snydt eller fået nogen overraskelser på regningen - tværtimod. Jeg har ikke andet end rosende ord, og det er det samme, jeg hører fra hotellerne på Sjælland, Fyn og i Jylland. Vi føler os altid godt hjulpet. Sådan nogle firmaer burde der være flere af". Walter Holm, teknisk chef Scandic Copenhagen.
 

Farum Park
Lelectric udfører service på nød- og panikbelysning, service på hæve-/sænkemaster samt på el-installationer for Farum Park.
 

Tivoli Hotel & Tivoli Congress Center
Lelectric var med bag færdiggørelsens af byggeriet. Vi har desuden stået for ombygning af tavler efter vandskade i Tivoli Congress Center. I dag udfører vi service på ABA-anlæg, på nød- og panikbelysning samt på el-installationer.

 

"I forbindelse med færdiggørelsen af Tivoli Congress Center og Wakeup CPH har jeg brugt Lelectric A/S. Direktør Lars Thybo Andersen og temaet er meget kompetente. Når vi ringer til dem, så kører opgaverne hurtigt og problemløst, og der er aldrig driftsforstyrrelser, når de er her. Det samarbejde vil helt sikkert fortsætte. Og Lelectric kommer altid med i betragtning, når vi skal hive nye tilbud hjem". Jack Hellweg, Arp-Hansen Group.


HOFOR (tidl. Københavns Energi)
Lelectric udfører service på ABA-anlæg samt på nød- og panikbelysning.

 

Arpe & Kjeldsholm

Lelectric er gode, pålidelige og leverer et godt og reelt stykke arbejde. På et tidspunkt stod vi med en akut sag, hvor Lelectric sprang til og hjalp os, så vi ved, at vi kan regne med dem.

Tim Kjeldsholm, direktør og medejder.


Helsingør Ferieby (Folkeferie.dk)
Vi har stået bag udførelse af 41 ferieboliger med el-installationer og trådløst netværk.

 

B & O Byggeindustri

"Lars Thybo Andersen er meget præcis når han giver tilbud og vender altid hurtigt tilbage. Når vi går ind i et projekt, kommer Lars altid med gode indspark og er med til at rette projektet til, så det er optimalt for alle parter, og projektet glider hurtigere. Også i selv byggeforløbet er han altid til stede og holder de tidsfrister, vi har aftalt". Hans Kristian Olsen, direktør og tømrermester.


Royal Golf Club
Vi har stået for ombygningen af klubhuset, lavet el-installationer, IHC-installationer og PDS-installationer.


Børnehus i Frederiksværk
Lelectric har stået bag udførelsen af ABA-anlæg og talevarsling.


Jyllinge Kirke
Lelectric står for service på ABA-anlæg samt nød- og panikbelysning i Jyllinge Kirke.

 

Landsdækkende dagligvarekæde
Lelectric har lavet installationer i omtrent 15 nyopførte butikker og udfører i dag service i cirka 25 butikker.

 

 

Andre kundeeksempler

Industrien Pension

Furesø Kommune

Amstrup & Baggesen