Overvågning med video

Hos Lelectric kan vi hjælpe dig med en række løsninger inden for overvågning med kameraer i Farum og København. Vi har den nødvendige ekspertise, uanset om du kommer som privat kunde eller på vegne af din virksomhed. Vi har flere års erfaring med sikringssystemer, og vi kan derfor yde kvalificeret rådgivning og vejledning om ethvert overvågningsanlæg. Når det kommer til videoovervågning, er det uhyre vigtigt for et optimalt udbytte, at løsningen tilpasses den enkelte kunde nøje. Det sørger vi for.

 

Forskellige typer overvågning med video til forskellige boliger

Går du til Lelectric, når du har brug for en professionel overvågning, er du garanteret en løsning af høj kvalitet, hvor der er tænkt på alle aspekter af dit behov. Det gælder både i forbindelse med sikring i private hjem eller virksomheder. Vi tilbyder flere forskellige typer overvågning, og der er ideelle systemer til hhv. private og erhverv, da behovet ikke er ens. En overvågning kan hjælpe med at holde uvedkommende væk, og skulle der alligevel ske indbrud, har du med videooptagelserne et godt bevismateriale mod forbrydelsen.

 

Vi hjælper dig fra projektering til montering

Lelectric er et autoriseret elektriker- og sikringsfirma med høj erfaring og høj ekspertise inden for vores fag, så vi ved, hvad der virker. Vi har styr på, hvilken type videoovervågning, der passer til hvilken type kunde. Vi hjælper med alt i processen fra projektering med vurdering af behovet til levering, installering, montering og efterfølgende service og vedligeholdelse af din overvågning i Farum og København.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 42 31 eller mail: kontor@lelectric.dk og høre mere. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en sikringsløsning for dig.

 Har du brug for en alarm i huset