Alarm

Sikr hjemmet med tyverialarm

Lelectric er et autoriseret sikringsfirma, og derfor kan du, når du går til os, regne med alarmer i høj kvalitet samt dybdegående rådgivning og vejledning. Med en tyverialarm fra vores udvalg kan du gøre ejendommen mere sikker mod indbrud. Vi trækker på flere års erfaring inden for sikringssystemer, og vi holder os konstant opdaterede om markedets og teknologiens udvikling for at kunne tilbyde de bedste produkter i tyverialarmering. Vores firma er beliggende i Farum, hvorfra vi dækker et bredt område, herunder hele København. Vi analyserer den individuelle kundes behov nøje og vurderer herudfra den helt rigtige tyverialarm.

 

Sådan fungerer alarmen

Skulle det ske, at en tyv bryder ind i dit hjem, er du sikret med en tyverialarm fra Lelectric. Den alarmerer dig ved indbrud, så politiet hurtigt kan tilkaldes, og samtidig går en sirene i gang, der stresser tyven og i mange tilfælde afbryder indbruddet. 

Tyverialarmsystemet består af:

  • Bevægelsessensorer og dør-/vinduessensorer, der er fordelt i boligen, og som er koblet til det centrale alarmpanel.
  • Alarmpanelet, der udløser en alarm, når det får signal fra sensorerne.

 

Få rådgivning tilpasset dig

Hos Lelectric har vi eksperter inden for alt i tyverialarmering som sikringstype. Vi har indgående kendskab til de forskellige alarmer og trækker på mange års erfaring i faget, så hos os er du altid i trygge hænder. Du får kvalificeret, uddybende rådgivning og vejledning, så du med sikkerhed får det optimale ud af din tyverialarm. Ring til os nu på telefon 70 20 42 31, og lad os fortælle dig meget mere om vores produkter. Vi tager gerne et uforpligtende møde med dig om dit behov for alarmering.