Alarm

Lelectric er et autoriseret sikringsfirma, og derfor kan du, når du går til os, regne med alarmer i høj kvalitet samt dybdegående rådgivning og vejledning. Med en tyverialarm fra vores udvalg kan du gøre ejendommen mere sikker mod indbrud. Vi har sikret mange hjem med en personlig alarm i Farum og København.

  

Få rådgivning om den rigtige tyverialarm

Hos Lelectric har vi eksperter inden for alt i tyverialarmering som sikringstype. Vi har indgående kendskab til de forskellige alarmer og trækker på mange års erfaring i faget, så hos os er du altid i trygge hænder. Du får kvalificeret, uddybende rådgivning og vejledning, så du med sikkerhed får det optimale ud af din alarm.

 

Hvordan fungerer en alarm?

Skulle det ske, at en tyv bryder ind i dit hjem, er du sikret med en tyverialarm fra Lelectric. Den alarmerer dig ved indbrud, så politiet hurtigt kan tilkaldes, og samtidig går en sirene i gang, der stresser tyven som derfor, i mange tilfælde, afbryder indbruddet. 

Tyverialarmsystemet består af:

  • Bevægelsessensorer og dør-/vinduessensorer, der er fordelt i boligen, og som er koblet til det centrale alarmpanel.
  • Alarmpanelet, der udløser en alarm, når det får signal fra sensorerne.

 

Sikr hjemmet med tyverialarm

Vi trækker på flere års erfaring inden for sikringssystemer, og vi holder os konstant opdaterede om markedets og teknologiens udvikling for at kunne tilbyde de bedste produkter i tyverialarmering. Vi analyserer den individuelle kundes behov nøje og vurderer herudfra den helt rigtige tyverialarm. På den måde får du og din familie præcis den alarm der passer til jeres behov. Vi tilbyder installering af tyverialarm.

 

Skal vi hjælpe dig med en alarm?

Har du før haft indbrud eller frygter du at det kan ske? Så er en alarm en god måde at kunne overlade bekymringerne til fagfolk, og på den måde kunne sove roligt om natten. Ring til os nu på telefon 70 20 42 31 eller mail: info@lelectric.dk og lad os fortælle dig meget mere om vores produkter. Vi tager gerne et uforpligtende møde med dig om dit behov for alarmering i Farum og København.

 

Læs blandt andet mere om videoovervågning