Røgalarm til dit hjem

Få dækket et hvert behov inden for røgalarmering

Bestil en røgalarm hos Lelectric

Lelectric tilbyder en række forskellige løsninger i røgalarmer i høj kvalitet, som kan dække det individuelle behov i private hjem. Er der brand i ejendommen, og får ilden først rigtig fat, kan det have alvorlige følger. Derfor er en røgalarm vigtig. Den kan gøre en betydelig forskel for skadernes omfang, da den kan sætte gang i en hurtig indsats for bekæmpelse af branden. Hos Lelectric har vi flere eksperter inden for røgalarmering som sikringsløsning, så du kan trygt gå til os for et effektivt røgalarmsystem til dit hjem i Farum og København.

 

Forskellige typer af røgalarm til forskellige kunder

Det er ikke i alle bygninger, at røgalarmer er lovpligtige, men vi vil altid råde til at anskaffe sig en. Vi leverer og installerer alle typer røgalarmer, både til 12V og 230V, der tilpasses det individuelle hjem nøje. Det er vigtigt for den optimale sikringsløsning, at du får korrekt, uddybende rådgivning og vejledning fra start med levering og installering til det følgende brug. Vi hjælper dig i hele forløbet. Vores eksperter kommer gerne ud og undersøger dit behov for røgalarmering og giver dig en professionel vurdering at forholde dig til.

 

Vi hjælper med at vurdere behovet

Lelectric har trænede medarbejdere i kompetent rådgivning når det kommer til valg af røgalarm. Vi trækker på flere års erfaring, når vi vurderer den rette løsning for din sikkerhed i hjemmet. Vi kender systemerne ind og ud, så kom trygt til os, hvis du er i tvivl om hvilken type røgalarm, du skal vælge. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Ring til os nu på telefon 70 20 42 31, mail: info@lelectric.dk eller udfyld vores kontaktformular og lad os kontakte dig. Vi tilbyder opsætning af røgalarmer i Farum og København.

 

Vi tilbyder også løsninger inden for port- & dørtelefon