Porttelefon & dørtelefon til private

Lelectric er leveringsdygtige i alt, hvad der hedder porttelefoner og dørtelefoner. Vores porttelefoner installeres typisk i virksomheder og institutioner, mens private er de hyppige brugere af dørtelefoner. Vi er beliggende i Farum i Nordsjælland og har hjulpet en bred kundekreds med både ny dørtelefon og porttelefon over hele nærområdet, København samt resten af landet.

 

Få optimal sikring med de professionelle anlæg

Porttelefoner og dørtelefoner giver dig sikkerhed mod uvedkommende gæster - uanset bygningens placering kan du se og/eller høre, hvem der vil ind. Desuden får du komfortfordele, da du ikke behøver at bevæge dig ned til porten eller døren for at lukke gæsterne ind, men kan åbne den på afstand, når det ringer på.

 

Mange typer porttelefon

Lelectric har flere forskellige typer porttelefoner som du kan vælge imellem til din private bolig. De fås i messing, kobber og rustfrit stål:

  • Traditionelle porttelefonanlæg
  • Porttelefonanlæg med video
  • Porttelefonanlæg der er tilsluttet telefonnettet
  • Porttelefonanlæg med display og scroll-funktion

 

Moderne eller klassisk dørtelefon

Vi har et stort udvalg af dørtelefoner. Alt fra den klassiske dørtelefon til dørtelefoner med video, display og scrollfunktion. 

  • Traditionelle dørtelefonanlæg
  • Dørtelefonanlæg med video
  • Dørtelefonanlæg der kører over telefonnettet
  • Dørtelefonanlæg med display og scrollfunktion

 

Rådgivning fra eksperter 

Vi anbefaler systemer af mærkerne Ritto, Siedle, TCS, Videx ABB, Voco for den højeste kvalitet på markedet. Lelectric står både for levering og installering, og vi går ikke derfra før det virker. Sådan sikrer vi at vores kunder er sat godt ind i systemet, så de kan få mest mulig nytte af det fremover.

 

Hvilken porttelefon eller dørtelefon dækker dit behov?

Er du i tvivl om hvilket system til porttelefon eller dørtelefon der passer bedst til behovet i dit hjem, står Lelectrics elektrikere altid klar med kompetent rådgivning baseret på flere års erfaring. Det er din sikkerhed for at få det optimale anlæg med hjem. Ring til os på telefon 70 20 42 31 eller kontakt os på mail: kontor@lelectric.dk og hør mere.

Læs blandt andet om tyverialarm her

 

 porttelefon & dørtelefon tilbydes i Farum København

 

Porttelefon og dørtelefon i Farum og København