IHC - Intelligente installationer

IHC (Intelligent House Concept) er en fleksibel og komfortabel installationsløsning, der kan tilpasses alle typer hus- og kontorinstallationer – både nye og ældre. IHC’en sikrer dig og giver maksimal komfort samt energibesparelse i hverdagen.

 

Fremtidssikring

Vælger du IHC i hjemmet eller på kontoret, gør du dine installationer fremtidssikret. Og ønsker du fx at flytte en væg eller ommøblere, er det helt uproblematisk at omlægge din IHC-installation.

 

Hvad får du med en IHC-installation? 

Med IHC’en får du fx funktionen: SLUK ALT – hvilket betyder, at du via ét tryk (på en kontakt, der fx er opsat ved hoveddøren) slukker alt lyset i huset samt de ’farlige stikkontakter’ eller komfuret. ’Farlige stikkontakter’ kan fx være de stikkontakter, hvor der er tilsluttet et strygejern, en brødrister, elkedel, kaffemaskine eller alle standbyapparater, fx anlæg, tv, PlayStation eller computere.

 

Fremrudebs smarte scenarier

Forestil dig fx ’rutelys’ – tryk på en tast ved sengen, og lyset tænder hele vejen ud til toilettet. Eller hvad med ét tast på fjernbetjeningen, og lyset slukker i hele huset, imens lyset over spisebordet tænder på lysstyrke 60%, samtidig med at lyset i køkkenet ligeledes tænder på halvt blus? 

Mulighederne er næsten uendelige. Dette er blot et lille udpluk af de funktioner, der kan lade sig gøre med en IHC-installation.

Ring til os på 70 20 42 31 eller kontakt os på mail: kontor@lelectric.dk.

 

Vi tilbyder professionelt belysning.