Belysning - Stort udvalg hos Lelectric

Hos Lelectric har vi et bredt sortiment inden for belysning, der dækker ethvert behov i Farum og København. Det kan være i det private hjem såvel som på arbejdspladsen, hvor der er brug for rigeligt og effektivt lys.

 

Er du privat eller erhvervskunde? Vi dækker behovet

Uanset om du søger bedre belysning for din private bolig eller for den virksomhed, du arbejder i, har vi en løsning, der kan dække behovet. Vi har en bred vifte af muligheder for belysning til alle kundetyper, og vi trækker på mange års erfaring i faget, når vi rådgiver dig om den bedste belysningstype for dig. Vi kan klare alt fra helt traditionelle lystyper til fremtidens intelligente lys. Vi bestræber os hele tiden på at udvikle os som elektriker, og derfor holder vi os fuldt opdaterede om markedets og teknologiens udvikling. Det sikrer dig de bedste resultater, når du kommer til os for belysning.

 

Alle former for belysning 

Vi tilbyder både traditionelle og energibesparende belysningstyper, men størstedelen af vores sortiment består af LED løsninger. Her får du energieffektiv belysning, der sparer dig ressourcer uden at gå på kompromis med kvaliteten af lyset. Tværtimod får du med LED både større lysmængde, bedre lys og god styring for pengene.

 

Fra energiberegning til ideelle løsninger

Der er mange muligheder når det kommer til belysning. Vi tilbyder både energiberegning samt rådgivning af mulige løsninger for din belysning.

Lad os hjælpe dig i forbindelse med vurderingen af den helt rigtige type belysning for dig. Vi er eksperter i alt inden for elektriske installationer, og denne ekspertise kan komme dig til gode.

 

Skal vi hjælpe dig med ny eller bedre belysning?

Med mange års erfaring med belysning, er vi din ideelle samarbejdspartner. Ønsker du ny belysning eller blot et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 42 31 eller kontakte os på mail: kontor@lelectric.dk og høre mere om vores produkter. Du kan også bestille en tid til et energitjek, der kan afgøre den ideelle belysningsløsning for dig. Vi hjælper dig med alt fra planlægning til installation, montering og service.