Kvalitetsløsninger i videoovervågning for optimal sikkerhed

Hos Lelectric kan vi hjælpe dig med en række løsninger inden for overvågning med kameraer. Vi har den nødvendige ekspertise for at sikre hele din virksomhed. Vi har flere års erfaring med sikringssystemer, og vi kan derfor yde kvalificeret rådgivning og vejledning om ethvert overvågningsanlæg.

 

Din optimale løsning

Når det kommer til videoovervågning, er det uhyre vigtigt for et optimalt udbytte, at løsningen tilpasses den enkelte kunde nøje. Derfor har vi stort fokus på at finde en løsning der passer præcis til dig og dine forventninger. Gennem en rådgivende snak finder vi frem til dine behov og samler ud fra det en løsning der er skræddersyet til dig. 

 

Videoovervågning til forskellige typer erhverv

Går du til Lelectric, når du har brug for et professionelt videoovervågningssystem, er du garanteret en løsning af høj kvalitet, hvor der er tænkt på alle aspekter af dit behov. Det gælder både i forbindelse med sikring i private hjem eller virksomheder. Vi tilbyder flere forskellige typer overvågning, og der er ideelle systemer til hhv. private og erhverv, da behovet ikke er ens. Overvågningen kan hjælpe med at holde uvedkommende væk, og skulle der alligevel ske indbrud, har du med videooptagelserne et godt bevismateriale mod forbrydelsen.

 

Mange års erfaring

Lelectric er et autoriseret sikringsfirma med høj erfaring og høj ekspertise inden for vores fag, så vi ved, hvad der virker. Vi har styr på, hvilken type videoovervågning, der passer til hvilken type kunde. Vi hjælper med alt i processen fra projektering med vurdering af behovet til levering, installering, montering og efterfølgende service og vedligeholdelse.

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med videoovervågning?

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 42 31 eller mail: kontor@lelectric.dk og høre mere. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en sikringsløsning for dig.

Lelectric har base i Farum, hvorfra vi tilbyder videoovervågning til en bred kundekreds primært i København og Nordsjælland.