Adgangskontrol

Hvis I vil have en medarbejderkultur, der er baseret på tryghed og tillid, er adgangskontrol et godt sted at begynde.

Med adgangskontrol erstattes den traditionelle nøglelås med adgangskort eller -brik, der udleveres til medarbejdere og gæster. Med adgangskort/-brik er det nemmere at styre, hvem der har adgang til virksomheden på hvilke tidspunkter, og skulle det blive nødvendigt, kan adgangen for enkelte kort/brikker annulleres, uden låsene skal skiftes. For eksempel ved bortkomst af kort eller brikker.

 

Tryghed hele døgnet

Lelectric leverer og installerer adgangskontrol i virksomheder og kan derved give jer og jeres medarbejdere tryghed døgnet rundt. Det er kun personer med adgangskort eller -brik, der har adgang til virksomheden, og I har endda mulighed for at begrænse adgangen til diverse lokaler, hvis dette ønskes. Adgangskontrol gør det desuden muligt for virksomhedens medarbejdere at arbejde på skæve tidspunkter, uden de behøver være nervøse for uanmeldt besøg.

 

Få rådgivning af Lelectrics kompetente medarbejdere

I har mulighed for at etablere adgangskontrol på en enkelt eller to døre, eller I kan få mere avancerede systemer med adgangssikring, tyverialarm og videoovervågning i én samlet pakke. Det er op til jer, om I ønsker, at der også skal være pinkode tilknyttet adgangsbrikken/-kortet  kontakt os for en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der kunne være ideelle for lige netop jeres virksomhed.

 

Vi kan nås på telefon 7020 4231 eller mail: kontor@lelectric.dk.