Intelligente installationer

Hvorfor selv prøve at holde styr på tænd-/sluk af lys, varme og andre energislugere i virksomheden, når I kan få det hele automatiseret? Hos Lelectric er vi autoriserede installatører af intelligente løsninger, også kaldet IBI – Intelligente Bygnings Installationer.

IBI kan styre mere eller mindre alle typer elektriske og tekniske installationer, samtidig med at IBI-anlægget kan opsamle og analysere forbrugs- og driftsdata. På den måde bliver det nemt at se, hvor I kan energioptimere og spare energi i virksomheden.

Automatisk lys, varme og installation


Med IBI holder virksomheden en konstant temperatur, der kan etableres nat- og weekendsænkning på både lys og varme, og anlægget kan indstilles til at skrue op eller ned alt efter tidspunkt på dagen samt antal personer til stede. Lyset reguleres i takt med, at dagslyset bliver stærkere eller svagere, og når det er fyraften, sørger IBI-anlægget for, at alle unødvendige funktioner slås fra. Derudover aktiveres tyverialarm og natsænkning.

Automatiseringen sikrer, at der aldrig er tændt lys i tomme lokaler, og at varme og ventilation kun kører i det omfang, der er behov for det. Derved sparer I både el og varme – og altså også penge. Tillige får I et godt indeklima i virksomheden samt større medarbejdertrivsel.

Går I i tanker om at installere et IBI-anlæg i virksomheden, eller vil I gerne kende jeres muligheder, kan Lelectric rådgive og vejlede. Blandt andet i forhold til, hvilken type løsning der vil passe bedst til lige netop jeres virksomhed. Kontakt os på telefon 7020 4231 eller mail: kontor@lelectric.dk for et uforpligtende tilbud.