Energioptimering af hjemmet eller arbejdspladsen

Vi hos Lelectric kan hjælpe dig med den udfordring, det kan være at få boligen eller virksomheden energioptimeret. Det kan nemlig betale sig, og du kan spare væsentlige ressourcer på længere sigt. Energioptimering foregår ved, at vores professionelle medarbejdere kommer ud og tager en dialog med driftslederen og vurderer de eksisterende energikilders forbrug og nytte på stedet. Vi har mange års erfaring med energioptimering i Farum og København.

 

Beregning af energiløsninger

Herudfra laves en beregning af hvilke erstatninger, der er optimale for energioptimering og du får et konkret tilbud på de nye energiløsninger. Lelectric leverer skræddersyede løsninger - altid med fokus på det individuelle brug og behov og altid med kvalificeret rådgivning og vejledning. Vi har adresse i Farum og kommer ud til en bred kundekreds, herunder i hele Københavnsområdet.

 

Hvorfor få lavet en energioptimering?

Vi har mange års erfaring og høj ekspertise inden for vores fag, og vi har oplevet, hvor stor en forskel energianalyse og følgende energioptimering kan gøre. Det gælder især for ældre bygninger med primært forbrug af traditionelle, konventionelle energikilder. Overgår du til mere energibesparende løsninger, gælder det generelt, at du på sigt kan spare markant på elregningen og på vedligeholdelsen. Vi kan levere alt fra enkelte, optimerende elinstallationer til samlede intelligente systemer med god styring.

 

Bestil tid til et eltjek

Med mange års erfaring med energioptimering, er vi din ideelle samarbejdspartner i Farum og København. Lelectric giver grundig rådgivning og vejledning i den optimale energioptimering til dit hjem eller arbejdsplads. Sådan får du mest muligt ud af de løsninger, vi installerer for dig. En grundig el-analyse og passende udskiftning kan spare dig for unødvendige ressourcer og ubehagelige overraskelser i fremtiden. Energioptimering og professionel rådgivning betaler sig, så henvend dig allerede nu til Lelectric på telefon 70 20 42 31 eller mail: kontor@lelectric.dk og hør om dine muligheder. Vi ved, hvad der virker.

 
Har du brug for en elektriker