Intelligente løsninger

Intelligente elinstallationer er fremtiden – ikke mindst i virksomheden, hvor de kan øge komforten og mindske energiforbruget.

IBI (EIB / KNX)

Lelectric installerer Intelligente Bygnings Installationer (IBI), der bygger på konceptet EIB (European Installation Bus), som hører under KNX – en verdensstandard inden for bolig- og bygningsautomation.

I sagens natur er intelligente løsninger intelligente. Det betyder, at I med IBI i jeres virksomhed kan sammenkøre ventilation, varme/køling, sikring, lysstyring, tele- og datainstallationer og adgangskontrol.

Yderligere imødekommer IBI det punkt i bygningsreglementet, der foreskriver zoneinddelt belysning. Og I kan udnytte både dagslystilskud og energibesparelse optimalt.

Det kan IBI

Hvis I ønsker det, kan fællesområder, gangarealer, stisystemer og parkeringskældre forsynes med automatisk styring. Automatikken kan indstilles efter, hvor der er personer til stede, hvilket er en effektiv måde dels at holde hånd i hanke med energiforbruget, dels at sørge for tilstrækkelig belysning de påkrævede steder.

Kort sagt gør integrering af IBI i jeres virksomhed, at I får styr på el-regningen, opnår en større komfort og får et bedre indeklima. Dagligdagen i virksomheden bliver derfor lettet betragteligt.

Lelectric kan naturligvis sørge for hele processen fra levering til installation og servicering af virksomhedens IBI.

Kontakt os på 7020 4231, eller kontor@lelectric.dk og hør nærmere.

Eksempel på en dag i virksomheden med IBI

1. En ansat møder på arbejde og registrerer sig ved hjælp af sin Proxy-brik, kortlæser eller kode
 
2. Ventilationen på hans kontor starter, lyset tænder, og telefonerne melder automatisk, at han er i huset 
 
3. Når medarbejderen forlader kontoret for at gå til et møde eller lignende, justeres ventilation og varme ned, lyset dæmpes, og telefonen sættes i "ude af kontoret"-drift eller omstilles til hans mobil
 
Når medarbejderen forlader huset, slukker lyset og ventilationen på kontoret, og telefonen sættes i "ude af kontoret"-drift 
Alt foregår naturligvis automatisk. Smart, ikke?

 

Læs her om ABA installationer