Elinstallationer til erhverv

Lelectric er et elektrikerfirma med kompetencer inden for alt i både traditionelle og nyere typer elinstallationer. Vores elinstallatørers arbejde trækker på mange års erfaring i faget, hvorfor din opgave trygt kan overlades i vores hænder. Vi udfører elinstallationer til alle rum i den private bolig såvel som i virksomheder. Uanset opgaven leveres den med omhyggeligt fokus på det individuelle behov og brug. Vores firma ligger i Farum, hvorfra vi leverer vores service for kunder i hele København og omegn.

 

Hvilken type installation har du brug for?

Alle elinstallatører fra Lelectric har ekspertisen til at udføre alle typer installationer, herunder:

 

Behovet for nye elinstallationer kan forekomme i mange forskellige tilfælde - f.eks. ved nybyggeri eller renovering. Vi står med glæde til rådighed med kvalificeret rådgivning og vurdering af den helt rigtige løsning for dig. Vi er med fra planlægningsfasen til installation, montering og opfølgende service og vedligeholdelse på elinstallationerne, så alt udføres korrekt, og du får et produkt, du kan nyde i mange år fremover.

 

kompetent service, rådgivning og vejledning

Uanset om du har brug for renovering af dine nuværende elinstallationer i boligen eller på arbejdspladsen, eller om du skal have opsat helt nye installationer, er en elektriker den rette at gå til. Du får korrekt rådgivning og vejledning, god løbende dialog og aftaler, du kan regne med - uanset hvilken elinstallationsopgave, du ønsker udført i Farum eller København. Du skal føle dig tryg ved at gå til os for professionel service. Kontakt os nu på telefon 70 20 42 31 eller mail: kontor@lelectric.dk og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.