El-attester

En elektriker fra Lelectric kan hjælpe jer med at kontrollere lovligheden og beskaffenheden af virksomhedens elinstallationer. Vi udarbejder el-attester jævnfør Sikkerhedsstyrelsens retningslinjer, så vi sikrer, at al el i hele virksomheden er lavet efter forskrifterne på tidspunktet for udførsel.

Selve gennemgangen af de elektriske installationer består dels af en visuel gennemgang af de synlige og tilgængelige installationer, dels af stikprøver af stikdåser (adskillelse), monteringsmateriel (demontering) og tavler, måling samt termografering.

Den afsluttende rapport er virksomhedens attest, der dokumenterer lovligheden og beskaffenheden af virksomhedens elinstallationer. Er der fejl og mangler, bliver de anført i rapporten.

 

Spar penge med en el-attest

Ud over, at en el-attest er lovpligtig, kan en gennemgang af virksomhedens elinstallationer også være givet rigtig godt ud. El-attesten kan nemlig påvise uhensigtsmæssigheder i de elektriske installationer, og ved at udbedre dem kan virksomheden spare på både energien og pengene.

Kontakt os på 7020 4231 eller mail: kontor@lelectric.dk – så får I et uforpligtende tilbud på udarbejdelse af en el-attest i jeres virksomhed.

 

Læs blandt andet om tyverialarm