ABA & ABDL alarmering

Sikkerhed med Automatisk Brand Alarmering (ABA) og Automatisk Brand Dørs Lukning (ABDL)

Med Lelectrics professionelle løsninger i brandalarmering og branddørslukning kan du sikre virksomheden effektivt mod tilfælde af brand.

ABA er et brandalarmsystem med en central, der har nødstrømforsyning. ABA anlægget afgiver alarm til brandvæsenet, når dets detektorer konstaterer brand i bygningen. ABDL er et anlæg bestående af røgdetektor, magneter og dørpumper. Anlægget sørger for, at dørene automatisk lukker og fastholdes og at der sluttes helt tæt i tilfælde af brand. Det kan være døre af alle typer fra almindelige døre, dobbeltdøre og skydedøre til lemme og porte mfl.

 

Det opnår du med ABA og ABDL

Brandalarmering ABA og branddørslukning ABDL supplerer hinanden godt ved brand, og de sikrer at skader begrænses så vidt muligt. Det kan øge både bygningssikkerheden og personsikkerheden i virksomheden væsentligt. Systemerne installeres nogle steder på grund af krav fra loven eller brandmyndighederne og andre steder ganske frivilligt, så det muliggøres at opdage en brand på et tidligt stadie for at få sat evakuering i gang så hurtigt som muligt. Har bygningen installeret brandalarmering, er der desuden typisk bedre forsikringsmuligheder. Med ABA og ABDL kan du, hvis der udbryder brand, således effektivt udsende advarsel om branden og afskærme den fra at brede sig.

 

Få en serviceaftale på dit sikkerhedssystem

Hos Lelectric er vi autoriserede installatører af både ABDL og ABA systemerne, og vi tager os gerne af det lovpligtige årlige servicetjek på anlæggene for dig, så du sikres, at alt fungerer, som det skal. Vi tilbyder fast serviceaftale til en god pris. Lelectric har beliggenhed i Farum i Nordsjælland, og vi dækker en bred kundekreds både fra nærområdet, hele København og resten af landet. Ring til os på telefon 70 20 42 31 og hør om dine muligheder for brandsikring.