ABA & ABDL alarmering

Hos Lelectris har vi mange års erfaring med både ABA og ABDL fra opgaver i hele København og også området omkring Farum. Med Lelectrics professionelle løsninger i brandalarmering og branddørslukning kan du sikre virksomheden effektivt mod tilfælde af brand. 

 

Få en serviceaftale på dit sikkerhedssystem

Som virksomhed skal dit sikkerhedssystem gennemgå et årligt servicetjek for at sikre alting fungerer. Da dette er lovpligtig og høj prioritet, tilbyder vi kontinuerlige eftertjek. Hos Lelectric er vi autoriserede installatører af både ABDL og ABA-systemerne, og vi tager os gerne af det lovpligtige årlige servicetjek på anlæggene for dig, så du sikres, at alt fungerer, som det skal. Vi tilbyder fast serviceaftale til en god pris.

 

Hvad er ABA?

ABA er en forkortelse for Automatisk Brand Alarmering og er et brandalarmsystem med en central, der har nødstrømforsyning. ABA-anlægget afgiver alarm til brandvæsenet, når dets detektorer konstaterer brand i bygningen. På den måde kan i som virksomhed bekymre jer om det der er essentielt for virksomheden og dens kunder.

 

Hvad er ABDL?

Forkortelsen ABDL står for Automatisk Brand Dørs Lukning er et anlæg bestående af røgdetektor, magneter og dørpumper. Anlægget sørger for, at dørene automatisk lukker og fastholdes og at der sluttes helt tæt i tilfælde af brand. Det kan være døre af alle typer fra almindelige døre, dobbeltdøre og skydedøre til lemme og porte mfl.

 

Hvad er fordelene?

Brandalarmering ABA og branddørslukning ABDL supplerer hinanden godt ved brand, og de sikrer at skader begrænses så vidt muligt. Det kan øge både bygningssikkerheden og personsikkerheden i virksomheden væsentligt. Systemerne installeres nogle steder på grund af krav fra loven eller brandmyndighederne og andre steder ganske frivilligt, så det muliggøres at opdage en brand på et tidligt stadie for at få sat evakuering i gang så hurtigt som muligt. Har bygningen installeret brandalarmering, er der desuden typisk bedre forsikringsmuligheder. Med ABA og ABDL kan du, hvis der udbryder brand, således effektivt udsende advarsel om branden og afskærme den fra at brede sig.

 

Vil du vide mere om ABA og ABDL?

Lelectric har beliggenhed i Farum i Nordsjælland, og vi dækker en bred kundekreds med ABA og ABDL i hele København og resten af landet. Ring til os på telefon 70 20 42 31 eller mail: kontor@lelectric.dk og hør om dine muligheder for brandsikring.

 

 

 

Lær mere om tyverialarm