Brandalarmering i København og Farum

Har du kontor i Farum eller blot i Købehavn, så husk at få installeret en brandalarm. 

En brand i virksomheden er en alvorlig affære, og når ilden først får fat, går der ikke lang tid, før det kan gå grueligt galt. En hurtig indsats er derfor alfa og omega for at mindske skadernes omfang.

 

En brandalarm er vigtig

Der er mange gode grunde til at en brandalarm er vigtig. Foruden fatale følger kan en brand koste mange måneders arbejde hvis den får fat i servere eller arkivskabe. Derudover er der mange økonomiske følger ved en brand, fx inventar som skriveborde, stole og computere. Med en brandalarm er i ikke tvivl om hvis en brand opstår og kan kontakte brandvæsnet inden den spreder sig og gør alvorlig skade.

 

Eksperter i brandalarmering

Vi er den perfekte samarbejdspartner når det kommer til brandsikring og brandalarmering. Her hos Lelectric har vi nemlig ansat eksperter inden for brandalarmering og brandsikring. Med disse kompetencer i baghånden kan vi roligt garantere at i trygt kan overlade den elektroniske sikkerhed i jeres virksomhed til os. 

 

Vil du vide mere om din mulighed for brandalarm?

Vi har mange års erfaring med montering af brandalarm både i området omkring Farum og hele Købehavn. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på 70 20 42 31.

 

Læs her om ABA & ABDL alarmering