Brandalarmering

Har du kontor, så husk at få installeret en brandalarm i Farum og København.

En brand i virksomheden er en alvorlig affære, og når ilden først får fat, går der ikke lang tid, før det kan gå grueligt galt. En hurtig indsats er derfor alfa og omega for at mindske skadernes omfang.

 

En brandalarm er vigtig

Der er mange gode grunde til at en brandalarm er vigtig. Foruden fatale følger kan en brand koste mange måneders arbejde hvis den får fat i servere eller arkivskabe. Derudover er der mange økonomiske følger ved en brand, fx inventar som skriveborde, stole og computere. Med en brandalarm er i ikke tvivl om hvis en brand opstår og kan kontakte brandvæsnet inden den spreder sig og gør alvorlig skade.

 

Eksperter i brandalarmering

Vi er den perfekte samarbejdspartner når det kommer til brandsikring og brandalarmering. Her hos Lelectric har vi nemlig ansat eksperter inden for brandalarmering og brandsikring og vi er ydermere blevet certificeret Schneider Electric EcoXpert partner. Med disse kompetencer i baghånden kan vi roligt garantere at i trygt kan overlade den elektroniske sikkerhed i jeres virksomhed til os. 

 

EcoXpert partner

Som EcoXpert partner og dermed din lokale leverandør af Schneider Electrics EcoStruxureTM  løsninger er vi uddannet og certificeret inden for Schneider Electrics brandalarmeringsløsninger, hvilket sikrer dig rådgivning, installation og support i høj kvalitet.

EcoXpert programmet er aktivt i mere end 70 lande og tæller over 4.500 partnere.

 

Derfor skal du vælge en EcoXpert partner:

  • Du får en innovativ, energieffektiv og bæredygtig løsning
  • Du kan få lokal support på tværs af landegrænser
  • Du får en skræddersyet og tilpasset løsning, der matcher dine behov

 

Vil du vide mere om din mulighed for brandalarm?

Vi har mange års erfaring med montering af brandalarm i Farum og København. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på 70 20 42 31 eller mal: kontor@lelectric.dk.

 

Læs her om ABA & ABDL alarmering