Velkommen til Lelectric Erhverv

Hos Lelectric har vi stor erfaring med intelligente, fremtidssikrede bygningsinstallationer i både større og mindre virksomheder. Vi udfører el-arbejde for både offentlige og private virksomheder  helt fra projekteringsfasen til en fast serviceaftale. Kort sagt løser vi alle el-opgaver, I måtte have i virksomheden, herunder: 

 

Klima-venlig el

Lad os spare på energien, hvor vi kan! Hvis I har kigget på CO2-budgettet og ønsker en økonomisk og holdbar løsning fremover, kan vi rådgive jer om det. Ligesom vi også kan rådgive jer om levetid på belysningsanlæg og beregne tilbagebetalingstiden  og meget meget mere.

 

Sikkerhed i virksomheden 

Sikkerhed er vigtig, og vi tager os både af adgangskontrol, opsætter sikringsanlæg og talevarsling samt installerer videoovervågning. Derudover foretager vi lovpligtige eftersyn på ABA-anlæg og ABDL-anlæg samt udfærdiger en lovpligtig el-attest. Vi kontrollerer nød- og panikbelysning på blandt andet plejehjem, skoler, i kontorhuse og på hoteller.

 

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 7020 4231 for et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan også udfylde formularen  så kontakter vi dig hurtigst muligt.